WEGENS SUCCES VERLENGD!

XOOON zet jou in de bloemetjes! Beter zelfs, we zetten jou in een design fauteuil. Bij aankoop vanaf 1750,- krijg je een fauteuil “BUENO” t.w.v. 379,- cadeau* die je volledig zelf kunt samenstellen. En dat is nog niet alles: bij aankoop vanaf 500,- krijg je een krukje "OWEN" t.w.v. 49,- gratis*.

*Actie geldig van 30 september t/m 15 december 2019, niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen.

Your style? Your choice!


Ontdek de stijl die het beste bij jou past.

Ontdek de stijl die het beste bij jou past.
Fauteuil BUENO

Your Style? Your Choice!

De eigenzinnige “BUENO” fauteuil past perfect bij verschillende stijlen! En het mooie is: je kunt ‘m helemaal zelf samenstellen **. Bekijk de video en ontdek de stijl die bij je past.

** Kies uit 5 frames en diverse stoffen en kleurcombinaties uit stofgroep 1. Voorkeur voor een stof uit een hogere stofgroep? Dan betaal je het verschil t.o.v. stofgroep 1 bij.

Bekijk BUENO hier
Have a seat

Hét ontbrekend stuk…uhm krukje in jouw interieur

Een krukje in huis? Dat is altijd handig. Als voetbankje in de woonkamer, in de slaapkamer naast je bed of als extra zitplek aan tafel. Krukje “OWEN” is multifunctioneel! En mooi meegenomen: het staat nog leuk ook! Het bijzondere aan de “OWEN”? Het past in nagenoeg elk interieur. De zitting is verkrijgbaar in vier kleuren: licht blauw, mint, charcoal en antraciet. De contrasterende bies en het design onderstel zorgen voor een leuk detail.

Ontvang deze maand een krukje “OWEN” cadeau bij aankoop van een nieuwe set eetkamerstoelen uit onze top 5 (t.w.v. minimum 500,-).

Bekijk OWEN hier
Halmstad

Vintage met Scandinavische invloeden

Née, we refereren niet naar ABBA of Pipi Langkous, maar naar de woonstijl. Waarom? Omdat je er eindeloos veel kanten mee op kan.

De collectie "HALMSTAD" bijvoorbeeld neemt Scandinavisch wonen terug in de tijd. De combinatie van strakke lijnendonker eikenhoutzwart metaal en marmerlook… het is een succesformule. De retro details zijn exclusief en toch stralen de designs eenvoud uit. Laat eenvoud nu net een kenmerk zijn van de Scandinavische woonstijl. 

Bovendien zijn de meubels functioneel. Deuren en laden zijn uitgerust met een soft-close-systeem en de niches voorzien van LED-verlichting. Naast drie vaste tafels, is de collectie ook voorzien van een uitschuifbare tafelHandig én uitnodigend als jouw huis the place-to-be is voor familiebijeenkomsten en onderonsjes met vrienden

Bekijk hier