Laat je inspireren

Lookbook 2021

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 2021 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,7 uit 1177 beoordelingen.

8,7
8

Een fijn boek wanneer je concreet op zoek bent naar nieuwe meubels, maar zeker ook om inspiratie op te doen! Tevens vind ik het ook heel prettig dat het daadwerkelijk een fysiek boek is om doorheen te bladeren.

10

Inspirerende catlogus

9

Het is altijd weer een verrassing als het Xooon lookbook door de brievenbus komt! Heerlijk wegdromen bij al de mooie plaatjes.

9

Ik had meerdere lookbooks aan gevraagd. En die van Xooon vinden we toch wel echt het mooist.

8

Interessant om te bekijken en binnenkort de showrooms in.

9

Heel fijn maar vooral mooi boek om ideeen op te doen. Duidelijke info.

9

Het lookbook is mooi vormgegeven. En heeft een chique uitstraling. De foto's zijn mooi en je krijgt al echt zin om de meubels en accessoires in het echt te bekijken in een winkel.

10

Een prachtig boek vol inspiratie, zo'n boek blijf je bekijken.

9

Prachtig bewaarboek. Mooie ideeën opgedaan. Binnenkort snel even een afspraak maken om te gaan kijken.

10

Prachtig boek om inspiratie op te doen en om jullie collectie goed te kunnen bekijken Daarnaast doe je verdere style ideeën op. Een exemplaar om te bewaren. Een bezoek aan de winkel n.a.v. dit boek gaat zeker plaatsvinden.