Laat je inspireren

Lookbook 20-21

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 20-21 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 903 beoordelingen.

8,6
9

Een mooi boek. Leuke ideeën en opstellingen van de meubels. We hebben al een paar meubels aangeschaft.

10

Blij met Xoon. Net voor de kerst de mooie eettafel en 6 stoelen mogen ontvangen. Erg blij met deze items!!

8

Super mooi en veel waar ik nog geen idee van had.

10

Boordevol inspiratie!

10

Het lookbook van xooon ziet er stijlvol uit, mooie foto’s en duidelijke prijscatalogus. Ik vind het fijn dat er zoveel combinatie mogelijkheden zijn. Daardoor wordt een bank echt een item die perfect past in ons interieur . En dan zijn er ook nog tig kleur en stof mogelijkheden. Ideaal!! Zo krijg je een unieke bank die je niet overal terugziet

8

Veel product informatie als er nog iets meer styling in had gestaan was het nog beter geweest.

10

Heel eerlijk gezegd ,ik heb het magazin doorgegeven aan mijn zoon die een nieuw huis gekocht heeft dat eind van het jaar wordt opgeleverd.Zellf hebben wij net een nieuwe bank gekocht talisman bourg.red. bij XOOON in de Cruquius,bevalt zeer goed.Wij zijn erg tevreden en zeer persoonlijk geadviseerd.Dus geef ik onze ervaring met plezier door .gr. B

7

Een mooi voorbeeld

9

Fijn naslagwerk boordevol inspiratie! Super bedankt! Kan niet wachten om na de beperkingen een bezoek te brengen aan één van de showrooms!

9

Ben heel tevreden met het Look Book duidelijke informatie en heel veel inspiratie.